Huumorikuvauksista satuteatteriin

Onhan siitä melkein vuosi, kun olen viimeksi päivittänyt tätä blogia.. ehkä on aika jotain sanoa taas. :) Viime syksy meni revyyn merkeissä, keväällä keskityin taas kuvauksiin, teimme huumorisarjojen toisen kauden suman: Jättekiva ja Sipoon Herttua Elisa Viihteelle sekä Sunnuntailounas Cmorelle. Ehdin siinä yhden ruotsinkielisen nuorisosarjankin tehdä, Vakuum, joka tulee ulos talvella vasta. Sipoon Herttuan toinen kausi ei ole myöskään näköjään vielä tullut ulos, mutta muut ovat nähtävissä jo. Oli aika haipakka kevät, olkoon se syy miksi en tännekään saanut mitään kirjoitettua! ;)

Tällä hetkellä teen Detta om detta -sarjaa, jota voi katsoa paitsi tv.stä myös Yle Areenassa. Muita syksyn projekteja ovat teatteri, olen mukana Svenska Teaternin satumaailmassa I det stora landskapet. Ensi-ilta on 26.10.2019.

Teen myös tarvittaessa tuurauksia muissa näytelmissä, The Play that goes wrong ja Vi som är hundra. Teatteri on kivaa vaihtelua kuvauksiin, työtapa ja tahti on erilainen, ja tunnelma kulisseissa on omanlaisensa, kun sali on täynnä yleisöä. :)

Yksi vinkkikin tähän loppuun, kun ystävä kertoi eilen, että hän oli kertonut eteenpäin mun neuvon, ja hänen ystävä oli ilahtunut tästä tiedosta suunnattomasti! Jos joku muu saa tästä iloa niin mahtavaa. :) Eli kerroin, että laitan itselleni aina kaksi mascaraa päällekkäin, tällä tavalla saa yhdistettyä niiden hyvät puolet. Alle vaikka jotain tuuheuttavaa, ja päälle pidentävä, joka kestää sadetta, niin pysyy paketti kasassa. Käytännössä siis huonompikin mascara menee alla, niin ei mene tuotteita hukkaan.

Nuorisosarjaa kun kuvattiin alkukesästä, käytin päänäyttelijälle mascaraa, joka ei ollut vedenkestävä, koska hänellä iho rasvoittui sen verran, että öljyllä irtoava vedenkestävä ripsiväri pysyi huonommin. Sitten tulikin yllättäen yksi kohtaus, jossa hänen piti sukeltaa veden alle, ja heitin nopeasti hänelle kerroksen vedenkestävää mascaraa ripsiin ennen kun kamera kävi. Tämä pelasti sen kohtauksen, eli ripsiväri ei levinnyt ympäri kasvoja kun hän palasi pinnalle. :)