Talvisesta hotellista kesäiseen poliisiasemaan

Huomasin, että olen viimeksi päivittänyt tätä blogia ennen koronaa… voi sitä viattomuuden aikaa!

Pandemian takia kaikkiin kuvauksiin tuli monen kuukauden tauko keväällä 2020 ja jatkoimmekin Rahti-sarjan kuvauksia vasta kesällä. Tuotanto jatkui syksyyn asti joten kesäloma jäi pitämättä. Talvella teimme Hotel Swan -sarjan kakkoskautta ja nyt tänä kesänä olen töissä Harjunpää-sarjan parissa. Parhaillaan kuvaamme kuumalla poliisiasemalla, eli lavastetussa studiossa, ja näitä helteitä ei voitu ennustaa, poliisiparat hikoilevat pitkähihaisissa paidoissaan ja takeissa. Meillä maskeeraajilla on siis tekemistä! ;) Upea sarja tulee kuitenkin, kuumuudesta huolimatta. Harjunpäätä esittää Olli Rahkonen ja hänen työparia Onervaa esittää Olga Temonen. Upeat tyypit!

Työskentelen kollegani kanssa, joka on kiinnostunut erikoisefekteistä, joten hän innostuu meidän verihommista ja murhauhreista erityisesti. :) On kiva, kun tietää, että yhdessä saamme sekä hyvännäköisiä poliiseja, että hurjannäköisiä ruumiita aikaiseksi! MInä leikkaan näyttelijöiden hiukset ja hän keskittyy selvittämään miltä vaikka hirtäyttynyt ihminen näyttää. Oikein hyvä työnjako. ;)

Loppukesästä on vielä luvassa nuorisosarjaa, ja syksyllä tehdään kolmatta kautta yhtä huumorisarjaa, jota olin kakkoskaudella mukana tekemässä. Eli työrikas vuosi, toivon että myös teatterit yms saavat aloittaa pian täysillä, jotta muukin kulttuuri kuin tv-sarjat ja elokuvat kukoistavat. <3