Krisse ja Kiti Ilta-Sanomissa

Ilta-Sanomat teki jutun Kitistä ja Krissestä isänpäiväviikonlopuksi, jutun voi lukea tästä.

Minä tein meikit ja Minna-kollega teki kampaukset. Kuvat otti Ilta-Sanomien kuvaaja Pete Aarre-Ahtio.

Krisse tuntuu viihtyvän kameran edessä, ja hänestä saa kauniita ja näyttäviä kuvia!

Kiti on niin kaunis luonnossa, tämä on kiva kuva, mutta hänestä saa kyllä vielä parempia kuvia, uskallan väittää… ;)

Hän osaa olla paitsi hurjan söpö, myös näin ylväs!

Tämä kuva on otettu ennen näytöstä, kun olin tehnyt hänelle teatterimeikin. Ihan nude-look ei sovellu teatterilavalle, ja tuohon meikkiin lisätään vielä punaiset huulet. :)

Maailmanlopun syksy

Dramaattinen otsikko, joka viittaa siis ainoastaan syksyn töihin, toivottavasti!

Aloitin syksyn tekemällä Maailmanlopun Revyy -nimiseen esitykseen maskeeraussuunnittelun, eli kävin katsomassa harjoituksia, juttelin ohjaajan ja puvustajan kanssa lookeista, valitsin sopivat peruukit, tein tarpeellisia hankintoja, pesin ja tein peruukkeihin kampauksia sekä sovin yhteistyökumppanien kanssa hiustuotteista ja meikeistä. Ennen ensi-iltaa kuvasimme myös esitykseen tulevaa materiaalia ja pressikuvia mainoksiin ja käsiohjelmaan.

Nyt kun kaikki lookit on päätetty, teemme jokaiseen näytökseen näyttelijöille meikit, natut ja peruukkivaihdot kulisseissa yhdessä kollegani Minnan kanssa. Tässä poseeraamme asiallisina Peacock-teatterin lavan takana olevan maskipisteen edessä. :)

Kesällä olin mukana tekemässä Onnela-sarjan toista tuotantokautta, joka alkaa C More:lla 22.11. Teen nyt syksyllä myös ruotsinkielistä Detta om detta -sarjaa, joka löytyy Areenasta suomenkielisellä tekstityksellä nimiellä Tämä tästä.

Sunnuntailounas

Alkuvuosi on mennyt Sunnuntailounas-nimisen sarjan parissa. Komedia, oma suosikkigenre ehdottomasti! Sarja on tulossa C More -suoratoistopalveluun, ja sitä mainostetaan näin:

“Sunnuntailounas on uusi kotimainen perhekomediasarja Atte Järviseltä, Pasilan ja Ihmisten puolueen tekijältä. Sarjassa aikuisista lapsistaan etääntynyt isä aloittaa uuden perinteen ja kutsuu lapsensa luokseen lounaalle joka sunnuntai. Lounaalla perhe käy läpi viikon tapahtumia, jotka nähdään takautumien kautta. Samaistuttavan ja vaikeitakin asioita komiikan kautta käsittelevän sarjan pääroolissa nähdään Taneli Mäkelä. Sarjaa kuvataan alkuvuodesta 2018.”

Näyttelijät ovat hyviä, työryhmä tehokas, tekeminen on vauhdikasta ja teksti hauskaa. :)

Olemme kuvanneet enimmäkseen sisätiloissa, mm. itse lounasosiot, josta sarja on saanut nimensä, mutta olemme myös päässet seisomaan pihalla, mm. kokonainen päivä hautausmaalla. Onneksi juuri sinä päivänä ei ollut lumi-inferno meidän kohdalla!

Lastenleffasta komediasarjaan

Tehobloggaaja täällä, hei! ;) Viimeksi kun kesällä kirjoitin, oli Heinähattu ja Vilttitossu -kuvaukset menossa, ja tällä hetkellä kuvaamme Jättekiva-nimistä komediasarjaa Elisa Viihteelle.

Sarjan valmisteluihin kuului suunnittelu yhdessä ohjaajan ja pukusuunnittelijan kanssa, sekä näyttelijöiden hiustenlaitto ennen kuvausten alkua. Iloitsen siitä, että nykyään voin itse värjätä ja leikata. Koska kuvaukset kestävät kaksi kuukautta, pitää myös ylläpitää lookkeja pitkin matkaa, jotta hahmot näyttävät samalta koko sarjan ajan. Pari viikkoa ollaan nyt kuvattu, ja tämän viikon viimeisen kuvausyön vietimme ulkosalla, sateessa.

Sateessa työskentely on aina hieman epämukavaa, mutta onneksi ei ollut kovin kylmää. Tekemistä on, kun yrittää pitää näyttelijöitä klaffissa ja suojella heitä sateelta ottojen välissä. Kun tuli puoli kahdelta yöllä kotiin, tunsi kyllä tehneensä. Pieni flunssa hiipi myös päälle, onneksi ehtii viikonloppuna parannella itseään, ennen kun jatketaan taas maanantaina.

Löysin Netflixistä Skin Wars -sarjan johon koukutuin heti! Upeita body painting -töitä, ja ihanaa katsella kun mielettömät taitelijat taikovat teoksia vartaloille ihan käsittämättömällä vauhdilla. Suosittelen, mukavaa tekemistä jos joutuu pysymään flunssaisena kotona!

1 2 3 4 121